Dmytro Aranchii Аrchitects

Обчислювальна | Алгоритмічна Архітектура

Modele de telefoane vechi

Si nu orice fel de telefon Nokia. Cu Cat mai vechi, cu atat mai bine. Motivul e simplu. Vechile «dumbphones», asa cum le spun englezii, nu pot fi urmarite prin Satelit, Bluetooth sau Internet, pentru simplul motiv ca nu au asa ceva. Au cel mult un port infrarosu, Dar Cine STA sa foloseasca ASA Ceva? Telefoanele sunt Super faine, eu am un iPhone, cred ca foarte récent nu IMI voi cumpara. Pretul pentru MODELE ca Nokia 8800 Arte Gold, Sony Ericsson, Motorola sau diferite tipuri de Nokia variaza intre 80 si 1500 de dolari. Modelul Nokia 8210 este printre cele mai cautate, acesta costant in Jur de 80 de dolari. După ăsta AM 08:00 un Nokia 6680, ERA clasa Business şi mĂ simţeam Super şmecher pentru că numai managerii aveau aşa ceva. Modelul ăsta avea net, ERA Super scump, dar nu prea aveam la ce să-l folosesc, însă avea aplicaţii pe care mi le puneam de PE calculatrice şi un super Player de MP3-URI. Telefonul ăsta trăieşte şi astăzi, i l-am dat unui moşuleţ, care l-a folosit de Când i l-am vândut, în 2007, PANA anul trecut Când s-a stricat. Je l-am reparat şi-l foloseşte în continuare. Și soins erau telefoanele Care arătau cel mai cool PE atunci? Telefoanele erau foarte mari PE vremea AIA.

Cam ca acum, doar că atunci şmecheria Era să ai telefonul Cât mai mic. Ca Design, cred că ar fi Nokia 6210 DIN perioada aceea, apoi 6310 prin 2002, Dacă nu mĂ înşel. Era un telefon Business, élégant şi ergonomique. Avea o formă frumoasă, chiar sexi AŞ putea spune. Mai am vreo Două acasă, pe care le ţin în Stare de funcţionare şi mĂ mai joc cu ELE DIN Când în Când. MODELE de telefon DIN anii` 90 sunt acum accesorii cool. Printre cele mai căutate telefoane mobile Retro se numără Nokia 8210 și Nokia 8800 Arte Gold, acestea costând între 100 de euro și 1,000 de euro nu ma omor dupa a avea cel mai nou modèle de telefon, ce ma intereseaza pe mine este sa aiva o Memorie generoasa , sa faca poze bune si sa Prinda semnal chiar si in varf de Munte. 🙂 citește și Alte chestii despre anii 2000: era să începi o carieră de bucătar în anii 2000, în RomâniaCum erau chefurile în căminele studențești DIN București, în anii 2000Ce-am învățat despre relații DIN hip-hopul românesc al anilor 2000 Alte telefone ce au dos la modĂ sunt Ericsson R290, lansat în 1999, Motorola StarTAC 130, Ericsson A2628. Dacă ți-e Dor de note 7 și ți-AR plăcea o Experiență asemănătoare, dar nu incendiară, atunci Samsung Galaxy note 5 este telefonul pe care să-l ai în. Note 5 vine cu binecunoscutul S-PEN Care Cine facilitează interacțiane cu smartphone-UL, iar la capitolul specificații, acesta se laudă cu un procesor octa-Core Care rulează la 2, 1GHz, Dar și cu 4GB de Memorie RAM. În CEEA CE privește ecranul, acesta are un affichage generos, de 5, 7 INCI, iar Camera Foto principală are senzor de 16MP, astfel încât să surprinzi fotografii Cât mai Clare.

Samsung Galaxy note 5 este disponibil aici. Un Flagship de nivel Înalt la vremea lansării, Samsung Galaxy S6 ajunge în topul nostru de telefoane Vechi Care mériă cumpărate pentru că a trecut testul timpului și încă este recomandat deseori.

Поділитися посиланням:

Comments are closed.